Curățăm și mediul universitar? Să începem cu Viorica Bălteanu!

Alături de curățarea clasei politice, trebuie să scăpăm și de anumiți profesori universitari. D-na Viorica Bălteanu, cadru didactic la Universitatea Politehnică din Timișoara, este unul dintre exemplele de profesori care ar trebui să fie eliminați din sistem.

Ce a făcut dânsa? Păi ei nu prea îi plac rockerii. Și a postat un text în acest sens despre ceea ce se întâmpla la clubul Colectiv, „veritabil bârlog satanist, frecventat de sute de dezaxaţi care se cunoşteau între ei, iubeau scenele infernale cu sacrificii de făpturi omeneşti cuprinse de văpăi”. Textul complet îl puteți găsi la acest link.

Consider că postarea se încadrează la atingerea demnității ori crearea unei atmosfere degradante, umilitoare sau ofensatoare, îndreptat împotriva unei persoane, unui grup de persoane sau unei comunități (art. 15, OG 137/2000). O să transmit în decursul săptămânii viitoare o petiție în acest sens către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Am solicitat astăzi și un punct de vedere din partea UPT cu privire la situația d-nei Bălteanu, a măsurilor care s-au luat în urma afirmațiilor postate de aceasta, precum și a compatibilității comportamentului acesteia cu valorile promovate de către instituție.

Luni, 9 noiembrie 2015, se va organiza de către studenți un protest la rectorat.

 

Alte articole pe subiect:

Uite cine ne educă copiii! 

Viorica Bălteanu

 

 

Distribuie
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+

Marian Mănescu

2 Comments

    • D-le Daniel, mulțumim pentru precizare. Poate ar fi utila și o comunicare legată de posibilitatea de a mai colabora pe viitor cu doamna Bălteanu, având în vedere că a fost/este colaborator al instituției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *